• +31 6 17349002
  • thijshanrath@gmail.com

Gezellig oefenen

Gezellig oefenen

Gezellig oefenen met carnavalsorkest ‘Piep ende Blaoslust’ voor Café het Bonte Palet in Den Bosch 16-11-2019. Daar word je vrolijk van!

Ik speelde als troubadour op een landelijke pelgrimsbijeenkomst in Babel in Den Bosch en daar tegenover oefende voor Café het Bonte Palet ‘Piep ende Blaoslust’ voor de 61 e editie van het Kwekfestijn. Daar heb ik het onderstaande filmpje van gemaakt.
Op de markt voor pelgrims vond ik ook nog onverwacht een tekst van mij in een bundel pelgrimsteksten. Samen met Hella S Haase op een bladzijde… Zie daar de drie zaken waar ik mee bezig ben: tekst, video en muziek.

Thijs Hanrath

Omdat ik in mijn leven eigenlijk steeds onderweg ben, heb ik Onderweg24 in het leven geroepen. In het onderweg zijn vind ik ook mijn rust. Op Onderweg24 ga ik mijn video's, verhalen en liedjes tonen die ik maak o.a. tijdens mijn interraillen. Alles gaat dus ook over 'bestaan'. Mijn website is https://www.thijshanrath.nl/ . Mijn accordeonmuziek en liedjes zijn te vinden op mijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/user/thijs7

Laat je bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.